Castelli fietskleding

Bij sport44.com verkopen ze voor fietsers onder anderen het merk Castelli. Dit is het beroemdste merk fietskleding. Het merk werd opgericht in de jaren 30 van de twintigste eeuw. Toen ontwikkelde merk speciaal voor Gino Bartali en Fausto Coppi de eerste echte koersbroek. In 1976 lanceerde Castelli als eerste Lycra.

In 2009 begon Castelli een nauwe samenwerking met het Cervélo Test Team. Dit is net als een ander label, het Rooso Corso Label, een verwijzing binnen het merk. Voordat de mensen achter Castelli besluiten een nieuwe kledingstuk op de markt te brengen, hebben de wielrenners binnen het Cervélo Test Team het desbetreffende kledingstuk in alle omstandigheden getest.

Nu zijn de mensen achter dit merk vastbesloten de snelste kleding voor wielrenners ter wereld te maken. Kleine details maken het verschil. Deze details krijgen bij Castelli alle aandacht. Het merk sponsort nu bijvoorbeeld de Cannondale Garmin Formatie in kleding.

Als een serieuze fietser train je in alle omstandigheden. In deze omstandigheden gun je jezelf op alle vlakken het beste. In het geval dat je je aangesproken voelt als serieuze fietser is Castelli het merk voor jou. Op de manier waarop Castelli de kleding test, ontstaat de snelste kleding voor wielrenners die bovendien ook nog eens heel comfortabel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *